Merkenbureau Vergelijken
Merkenbureau medewerkers

Bescherm uw merk snel, voordelig en professioneel.

  • U ontvangt direct maximaal 4 offertes van geslecteerde merkenbureaus
  • Alle aangesloten merkenbureaus voldoen aan strenge kwaliteitscriteria
  • U ontvangt de gratis praktijkgids MerkBescherming in de Benelux
  • Gratis advies over merk of modelrecht

 

Ontvang direct een vrijblijvende prijsopgave!

Wat houdt merkbescherming in?

Registreer uw merk snel, voordelig en goed!

Uw merknaam en logo staan symbool voor uw bedrijf en imago en is zorgvuldig opgebouwd met kwaliteit, geld en tijd. Misbruik door concurrentie van uw goede naam leidt tot schade waartegen u zich kun beschermen. Bij ontdekking van misbruik kun je een ‘oppositieprocedure’ bij het BBIE starten. Dat is een goedkope een eenvoudige manier om je te verzetten tegen de inschrijving van een nieuw of jonger merk. Vaak is tussenkomst van een rechter niet nodig. Bij de rechter kunt u een verbod op het gebruik van het inbreukmakende merk vorderen. Eventueel met inbeslagname van goederen, een schadevergoeding en zelfs afdracht van de winst (bij moedwillige inbreuk). Het opzettelijk vervalsen of in de handel brengen van vervalste merken of merkartikelen is strafbaar!