Merkenbureau Vergelijken
Merkenbureau medewerkers

Bescherm uw merk snel, voordelig en professioneel.

  • U ontvangt direct maximaal 4 offertes van geslecteerde merkenbureaus
  • Alle aangesloten merkenbureaus voldoen aan strenge kwaliteitscriteria
  • U ontvangt de gratis praktijkgids MerkBescherming in de Benelux
  • Gratis advies over merk of modelrecht

 

Ontvang direct een vrijblijvende prijsopgave!

Uw wilt een merkregistratie doen?

Registreer uw merk snel, voordelig en goed!

Merkregistratie

Stel: u hebt een fantastisch idee voor een zelf bedacht merk. U hebt grote plannen, eerst in het eigen land en later ook in de rest van Europa of zelfs de wereld. U lanceert uw merk maar binnen de kortste keren neemt een ander bedrijf uw naam over.…

Lees meer over: Merkregistratie

 

Uitleg over het Benelux merkenregister

Uw onderneming heeft ongetwijfeld een pakkende merknaam waarmee producten in de markt worden gezet. Het kenmerk van een goed merk is dat het makkelijk in het gehoor ligt, eenvoudig te onthouden is en goed te koppelen is aan het bedrijf. Het duurt…

Lees meer over: Benelux merkenregister

 

Uw merknaam in het merkenregister?

Voor bijna ieder bedrijf heeft een merknaam een ongelooflijke waarde. Vaak wordt deze waarde onderschat omdat deze moeilijk in valuta uit te drukken is. Spreekwoorden als “Te goeder naam en faam bekend staan” zijn niet uit het niets opgedoken.…

Lees meer over: Merkenregister