Merkenbureau Vergelijken
Merkenbureau medewerkers

Bescherm uw merk snel, voordelig en professioneel.

  • U ontvangt direct maximaal 4 offertes van geslecteerde merkenbureaus
  • Alle aangesloten merkenbureaus voldoen aan strenge kwaliteitscriteria
  • U ontvangt de gratis praktijkgids MerkBescherming in de Benelux
  • Gratis advies over merk of modelrecht

 

Ontvang direct een vrijblijvende prijsopgave!

Waarom een merkenbureau inschakelen?

Registreer uw merk snel, voordelig en goed!

Het merkenrecht is een complex en snel veranderend vakgebied waarbij kennis, ervaring en kundigheid essentieel zijn. Goede merkadviseurs nemen u tijd en zorgen uit handen en verzekeren u van optimale bescherming. Let er daarom op dat een merkenbureau is aangesloten bij de beroepsvereniging(en) en dat uw merkadviseur een erkend merkengemachtigde is. Voor advies over al uw merkenzaken en andere intellectuele eigendomsrechten kunt u terecht bij een Merkenbureau. Zij kennen de wetgeving en de daarop gebaseerde rechtspraak en literatuur door en door. Zij kunnen u helpen de beste route voor bescherming uit te stippelen en desgewenst alle administratie van u overnemen. Zij kunnen uw merkenportefeuille voor u beheren. En zij kunnen u bijstaan bij eventuele conflicten. Voor een merkenbureau is het merkenrecht dagelijkse kost. Als u een merkenbureau inschakelt weet u deze zeker dat uw merk het beste beschermd wordt.