Type opdracht *

  Registratie van *

  Registreren in *

  Aanhef *

  Bedrijfsnaam *

  Contact persoon *

  Telefoon *

  Email adres *

  Adres *

  Postcode *

  Plaats

  GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 MERKENBUREAU OFFERTES!

  "Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van Merkenbureau-Vergelijken! Daardoor kon ik snel de juiste keuze maken."

  Edwin Schrevers - Rijschooltest

  Al meer dan 9.213 offertes aangevraagd via deze website.

  • Gratis 4 merkenbureau offertes
  • Enkel hoogwaardige merkenbureaus
  • Merkregistratie goed geregeld
  • Merkbescherming 100% verzekerd
  • Ondersteuning bij merkinbreuk
  • Benelux, Europa en wereldwijd

  Wat houdt merkbescherming in?

  Uw merknaam en logo staan symbool voor uw bedrijf en imago en is zorgvuldig opgebouwd met kwaliteit, geld en tijd. Misbruik door concurrentie van uw goede naam leidt tot schade waartegen u zich kun beschermen. Bij ontdekking van misbruik kun je een ‘oppositieprocedure’ bij het BBIE starten. Dat is een goedkope een eenvoudige manier om je te verzetten tegen de inschrijving van een nieuw of jonger merk. Vaak is tussenkomst van een rechter niet nodig. Bij de rechter kunt u een verbod op het gebruik van het inbreukmakende merk vorderen. Eventueel met inbeslagname van goederen, een schadevergoeding en zelfs afdracht van de winst (bij moedwillige inbreuk). Het opzettelijk vervalsen of in de handel brengen van vervalste merken of merkartikelen is strafbaar!